Més de 30 anys d’experiència

El Centre Kalma compta amb un equip de podòlegs altament qualificats amb més de tres dècades d’experiència. En Toni i la Mati són els nostres experts dedicats, compromesos a proporcionar-vos una atenció de primera qualitat per a la salut dels peus. Amb la seva experiència i coneixement, esteu en bones mans per a qualsevol tractament de podologia o servei personalitzat que necessiteu. Coneixeu, a continuació, més sobre els membres del nostre equip.

els nostres serveis

Toni Ramírez

Ortopeda, Biomecànic, quiropràctic i osteòpata

Amb més de tres dècades d’experiència professional, Toni s’ha establert com un expert en els camps de l’ortopèdia, la quiropràxia i l’osteopatia. El seu enfocament integral en el tractament del dolor i la rehabilitació ha beneficiat a un ampli espectre de pacients, des de esportistes professionals fins a individus que busquen un alleujament del dolor crònic.

Qualificacions i experiència

Quiropràctic i osteòpata: Especialitzat en tècniques d’ajustament espinal i tractament de condicions relacionades amb la columna vertebral.

Osteòpata: Expert en teràpies manuals orientades a restablir l’equilibri i la funcionalitat del sistema múscul esquelètic.

Ortopeda especialista en biomecànica: Amplia experiència en el disseny i adaptació de dispositius ortopèdics per millorar la mobilitat i el confort dels pacients.

Es manté constantment actualitzat en les últimes tècniques i avanços en el seu camp, garantint que els seus pacients rebin els tractaments més efectius i basats en l’evidència.

Mati Guillén

Podòloga i cirurgiana podològica

Mati és una podòloga especialitzada en  cirurgia  i infiltracions de PRP i corticoides. La seva combinació d’habilitats i experiència la converteix en una professional molt respectada en el seu camp.

Especialitzacions i Experiència

  • Cirurgia Podològica: Procediments quirúrgics per corregir deformitats de la ungla peu.
  • Infiltracions amb Plasma Ric en Plaquetes per la cura de les ulceres cròniques en el peu diabètic i per la disminució de la inflamació i el dolor i infiltracions de corticoides també per la inflamació i com analgèsic del dolor.

 Formació Acadèmica

  • Grau en Podologia, amb especialització en cirurgia podològica.

La Mati es manté actualitzada amb els últims avenços en podologia, utilitzant tecnologia d’avantguarda per oferir tractaments efectius.